Vanliga frågor

Varför ska jag boka med SportTravel?

SportTravel är ett svenskt företag och har över 40 års samlad erfarenhet av fotbolls- och evenemangsresor till våra destinationer! Vi tillhandahåller endast officiella evenemangsbiljetter med leveransgaranti i god tid före Ert bokade evenemang, och handplockar de hotell vi erbjuder på varje destination – allt för att du som resenär ska kunna fokusera på att njuta av resan och upplevelsen!

Naturligtvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet och följer paketreselagen.

Är min bokningsförfrågan bindande?

Nej – En bokningsförfrågan hos SportTravel är aldrig bindande! Bokning är bindande först då vi bekräftat Er bokning och betalningen genomförts!

Hur betalar jag min resa?

Vi erbjuder betalning med kort, faktura eller delbetalning. Vi behandlar Er bokningsförfrågan samt önskemål och skickar en bekräftelse med betal-länk via e-post.

Kan jag välja hotell själv?

De hotell vi erbjuder som standard är noga utvalda utifrån standard och centralt läge. Detta gör vi för att garantera den bästa upplevelsen och det bästa erbjudandet! Har Ni specifika önskemål går det naturligtvis att ordna – skicka en bokningsförfrågan och meddela oss vad Ni önskar!

Hur får jag mina biljetter?

Match- och evenemangsbiljetter levereras som standard elektroniskt via mail i god tid före bokat evenemang om annat ej anges. Vid alternativa leveranssätt informerar vi Er vid bokning och leverans!

Får vi sitta tillsammans på matchen?

Vi garanterar platser minst i par, men i de allra flesta fall ordnar vi så att Ni sitter tillsammans även om Ni är fler på Er bokning. Ju tidigare Ni bokar ett populärt evenemang desto större är naturligtvis möjligheterna! Är Ni ett större sällskap eller har barn med på bokningen rekommenderar vi att Ni kontaktar oss före bokning!

Vad gäller om evenemanget flyttas?

Vi följer våra leverantörers villkor för avbokning/ombokning och försöker att lösa problemen på följande sätt:

1. Vi försöker boka om er till det nya datumet men med risk för ombokningskostnader.
2. Vi avbokar er resa men med risk för avbokningskostnader.
3. Vi försöker att boka om er till annan match under samma resperiod men då tillkommer avbokningskostnader för existerande biljetter samt tilläggskostnad för biljetter till den nya matchen och eventuella transportkostnader till annan stad(tåg, buss etc).

Varför kan jag inte boka flyg via SportTravel?

Då de individuella önskemålen om resvägar och transportsätt är så skilda låter vi kunden planera och boka detta på egen hand! Många väljer naturligtvis flyget men vi ser också ett ökat intresse för transport med bil, buss och tåg inom Europa av både miljö- och upplevelseskäl! För att söka flygresor rekommenderar vi www.flygresor.se och för tågresor www.thetrainline.com

Upplev drömmen om de största evenemangen och de bästa arenorna på plats med oss på Sporttravel!
Med över 40 års samlad erfarenhet av fotbolls- och evenemangsresor är vi en av Skandianaviens vassaste arrangörer!

Hittar du inte Ditt lag eller Din dröm-match? Kontakta oss så hjälper vi dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook

Copyright © 2024 L4 Event AB